AW20: Bag kulisserne

Journal

AW20: Bag kulisserne

Vidunderlige landskaber på Solskinsøen

Østersøen er hjemsted for Bornholm med sine rolige landskaber og vidunderlige klipper. På den lille danske ø, finder man de mest uventede omgivelser—turen hertil er et eventyr, der bare venter på at slå benene væk under dig.


Vi filmede vores AW20 kampagne på Bornholm, også kendt som Solskinsøen. Vi ville en tur tilbage til vores danske rødder, så vi omfavnede den danske naturs storhed, og satte fokus på de mange fantastiske ting Danmark har at byde på. Det er vildt, at landskabet i vores lille land er så forskellig, og Bornholm er noget for sig.

Den lille ø er indbefattet af fred og ro, og det er det perfekte sted at tage den med ro og holde fri fra hverdagens stress og jag. Hvis man vil koble af, nyde de fine hvide sandstrande og blæses bagover af spektakulære klippelandskaber og den afslappede atmosfære, skal turen uden tvivl gå til Bornholm.

 

En ny sæson

Vores AW20 kollektion hylder årstiden med bløde jordfarver med røde og pink nuancer, der falder som feminine kronblade på kollektionen. Vi tager et skridt tilbage fra pangfarverne, og bevæger os mod en mere raffineret og rolig palet—en farvepalet, der fremhæves af Bornholms vidunderlige natur og enestående landskab.
Raffinerede silhuetter med brede bukseben, fejlfrie syninger, lette plisserede nederdele og naturlige prints, er blandt sæsonens nøgleelementer. Det skarpe lædertøj sikrer en fed rock’n’roll kontrast til de jordlige brune, grønne og grå nuancer.