Bær alle regnbuens farver med et grønnere mindset

Journal

Bær alle regnbuens farver med et grønnere mindset

Vi lever i en verden hvor bæredygtighed er blevet det nye modeord. Vi hører det næsten ligeså ofte som vi hører vejret i fjernsynet. Men det er faktisk et ord vi bør tage alvorligt, især os, der arbejder indenfor modeindustrien. Vi kan ikke bare læne os tilbage og lade andre tage teten. Hos MOS MOSH ved vi, at vi skal tage handling og initiativ.

Miljøet betyder meget for os. Det gør alle de mennesker, der er involveret i vores produktion også, og vi går op i at udvikle tøj, der ikke belaster planeten. Vi ved at det er vigtigt at beskytte planetens ressourcer, for at sikre bedre produktion og en bedre fremtid. Når vi designer nye kollektioner, tager vi højde for hver eneste beklædningsgenstands levetid. Vores tøj skal være af høj kvalitet, til at holde og nemt at genbruge.

Vi er en afspejling af vores handlinger

Vi tror på gennemsigtighed i alt hvad vi gør, og vi vil gerne gøre vores rejse mod en bæredygtig fremtid synlig, og det gælder alt fra vores stof og fibre til dem, der arbejder for os og hvilke arbejdsforhold de har. Derfor har vi for længst sat et mål om udelukkende at arbejde med de bedste partnere, som alle deler vores grundværdier. Når vi vælger tekstiler og fibre, bruger vi derfor kun materialer i høj kvalitet, som betragtes som værende mindre miljøbelastende.
Mange af vores styles er designet i bæredygtige og genanvendte tekstiler, og vi går aldrig på kompromis med fit, den høje kvalitet og den unikke MOS MOSH DNA.

For os er det en prioritet at tage ansvarlige valg. Vi er stolte medlemmer af BCI: Better Cotton Initiative, et initiativ, der kæmper for miljømæssig, social og økonomisk beskyttelse. Når du køber MOS MOSH bomuldstøj, er du med til at minimere den skadelige indvirkning på bomuldsplanter. Derudover bruger landbrugeren vand mere effektivt i forhold til normal bomuldsproduktion.

Spar på vandet - én dråbe ad gangen

I 2018 havde vi et mål om at producere 89% af vores tøj i Europa. Det lykkedes, og det er vi meget stolte over! Ved at fremstille tøj i Europa, sikrede vi et tæt samarbejde med vores leverandører, som er med til at sikre holdbare beklædningsgenstande i høj kvalitet. De kortere distancer er også en bonus, da det hjælper os med at reducere transportressourcer og CO2-udledning.

Sammen kan vi gøre en forskel

Vi ved at vi skal gøre hvad vi kan for at sikre en bedre fremtid for vores miljø, men vi kan ikke gøre det alene. Hos MOS MOSH vil vi gerne samarbejde mere med vores kunder, for at sikre at vores tøj er så bæredygtigt og så nemt at genbruge som muligt – og vi vil gerne have dig med på holdet! Sammen kan vi gøre en forskel for os, for fremtidige generationer og for planeten.