Musthaves til sommerens skønne getaways

Journal

Musthaves til sommerens skønne getaways

Musthaves til sommerens skønne getaways

Skal du på ferie til sommer? Så har vi fundet vores sommerfavoritter frem! Og mangler du inspiration til sommerferien eller en hyggelig getaway, så har vi lavet denne miniguide til 2 af MOS MOSH' yndlingsdestinationer med en tilhørende pakkeliste.  

 

 Sommerfavoritter

 

Flotte Kjoler

En skøn kjole i flotte farver er essentiel til ferien og det varme sommervejr. Alle vores kjoler er fremstillet i høj kvalitet og med MOS MOSH' helt unikke detaljer. Her finder du vores mest populære modeller.


MMPaulene Azelia Kjole // MMMatjana Emb Kjole // MMShari Planches Kjole  

 

Toppe & Bluser

Disse lækre toppe og bluser kan bruges til stort set alt og er derfor et musthave i både sommergarderoben og på ferien. De er alle designet i smukke silhuetter med et moderne tvist og fine detaljer.

 

MMTonia Planches Top // MMYen Tie Bluse // MMPearce Azelia Bluse

 

Cool T-shirts

T-shirts kan man aldrig få for mange af! Og da slet ikke på ferien. Vælg en smart go-to T-shirt fra MOS MOSH for et fuldendt look

 MMSizley Dip Dye T-Shirt // MMNala Flounce T-Shirt // MMMarcella O-SS T-Shirt

 

Shorts og nederdele

Leder du efter de perfekte shorts eller den perfekte nederdel til sommerferien? Så har vi lige det, du søger. Her er vores bedste forslag:


MMEmmi Hørshorts // MMVicky Sunse Nederdel // Naomi Pigment Shorts 


Essentials

Fuldend dit look med et par smukke slippers og et par solbriller. 

 MMJane Solbriller // MMSicily Leather Slipper // MMKendall Solbriller 

Vores miniguide til 2 fantastiske getaways til sommer

 

 

Mallorca

For os er Mallorca det idélle sted – både til sommerferien og en hyggelig getaway. Den skønne ø byder på masser af natur, vingårde, en unik kultur, friske fisk og skaldyr, og så danner den rammen om flere vidunderlige landsbyer, fantastiske strande og kunstneriske sjæle.

 

Her er vores 3 must-visits på Mallorca:

 

Deià
Deiá er en helt fantastisk bjerglandsby, som du bare må besøge, når du kommer til Mallorca. Denne skjulte perle har været hjemsted for mange kreative sjæle inden for både kunst, litteratur, film og musik. Der er dejlig stille i den skønne lille by, hvor du har fred og ro til at udvikle dine idéer og udtrykke dig uden at blive forstyrret.

 

Casa Hinges Sóller 

Hvis du kommer til Sóller, er Casa Hinges Sóller det perfekte overnatningssted. En skjult oase i det historiske centrum af Sóller. Huset er skabt i ægte mallorcinsk håndværk kombineret med moderne skandinavisk design. Hotellet har desuden en smuk middelhavshave fyldt med bougainvillea, jasmin og citrontræer.Læs mere om Casa Hinges Sóller her. 

 

Ca na Marca 
Hvis du besøger Deià, kan vi klart anbefale Ca na Marca. En lækker restaurant med masser af lokale specialiteter. Stedet er uden tvivl et must for dig, der er vild med friske fisk og skaldyr!

 

Læs mere om vores fantastiske tur til Mallorca her.

 

 

Sicily

Hvad med en skøn tur til Sicilien denne sommer? Denne smukke ø er simpelthen et must-see! Den er kendt for sin helt unikke historie, charmerende byer, hvide sandstrande, bjerge, barokarkitektur og historiske ruiner. Her er noget for enhver smag!

Dette er vores 3 must-visits på Sicilien:

 

Noto
Du kommer ikke uden om Noto, hvis du tager til Sicilien. Noto er kendt som Siciliens gyldne by, og vi forstår godt hvorfor. Den er nemlig berømt for sin gyldne barokarkitektur og de fantastiske solnedgange, som bader bygningerne i et gyldent skær. En helt igennem magisk oplevelse. 

Casa Balat
Leder du efter det perfekte overnatningssted på Sicilien? Så kan vi stærkt anbefale Casa Balat. En 300 år gammel bondegård, som ligger smukt i bakkerne over Noto. Den har en lækker saltvandspool, udendørs køkken og en dejlig stor have. Et rigtigt drømmested!

Billeder er lånt af Casa Balat. 

 

Caffè Sicilia
Hvis du gerne vil forkæle dine smagsløg lidt ekstra, kan du prøve den lækre specialitet Cannoli på Caffè Sicilia i Noto. De er simpelthen fantastiske – og smager af flere.

Billeder er lånt af Caffè Sicilia.

 

 

Du kan læse mere om vores dejlige tur til Sicilien her.