Pak kufferten til sommerferien!

Journal

Pak kufferten til sommerferien!

Essentials til sommerferien

Er du på udkig efter de perfekte styles til sommerferien? Så har vi lige det, du søger.

For at gøre det hele meget nemmere for dig har vi lavet en pakkeliste nedenfor med musthaves til sommerferien og en miniguide med 3 af MOS MOSH' yndlingsdestinationer:

 

Nedenfor finder du vores favorit essentials til årets sommerferie. 
 

 Tops & Blouses

Det er et must at pakke toppe og bluser, når man rejser i sommerferien
- og vores toppe og bluser er ingen undtagelse. 

Eisa Cotton Bluse // Troy Tank Top // Ginny Stripe Bluse 


Trendy Tees

Leder du efter en ny t-shirt til sommerferien? 
Det behøver du ikke længere. Se vores favoritter her: 

Paulina O-SS T-shirt // State O-SS T-shirt // Mae O-SS T-shirt


Dreamy Dresses

Sommerferie betyder nye smukke sommerkjoler,
og disse er vores foretrukne: 

Sema Blury Twill Kjole // Melua Alfie Kjole // Arleth SS Skjortekjole


Shorts & Jeans

Shorts er essentielle, når man skal på sommerferie (og måske og et par jeans).
Disse shorts og jeans er vores forslag: 
Cressida Sweatshorts // Stella Breeze Straight Jeans // Sicily Shorts Miniguide til 3 af vores yndlingsdestinationer i Europa

 

St. Tropez

Vi synes, at St. Tropez – kystbyen ved den franske riviera – er det perfekte feriested. Byen bugner af luksus, energi og skønne farver. En smuk og livlig destination, som er perfekt til både ferier og weekendophold.
 
Her er 3 must-sees, når du er i St.Tropez:

 

Pastis hotel

Det perfekte overnatningssted, når du besøger St. Tropez! Pastis Hotel er et charmerende hotel fyldt med kunst fra det 20. århundrede, moderne klassiske møbler og en hemmelig have med gamle palmer omkring en pool.

https://www.pastis-st-tropez.com/en 

Sénéquier

Denne skønne restaurant er utrolig populær og berømt for sin ikoniske røde farve. Simpelthen det perfekte sted, hvis du vil nyde en lækker cocktail eller et glas rosé. Og så er maden bare fantastisk!

https://www.senequier.com

Scarlett

En skøn butik, hvor du kan købe spændende og unikke coffee table-bøger. Når du er i St. Tropez, er du simpelthen nødt til at besøge Scarlett.

https://www.scarlett.fr

  

Læs mere om vores fantastiske tur til St. Tropez her.

 

 

Como

Overvejer du at tage til Italien til sommer? Så ved vi lige, hvilket sted du skal vælge.
Et af vores yndlingssteder i Italien er Como. Byen er kendt for sin vidunderlige havnepromenade, smukke historiske arkitektur og farverige haver. Simpelthen et must-see, hvis du vælger at rejse til Italien.
 
Her er 3 helt unikke steder, du bare må besøge i Como:

 

Villa Monastero

Villa Monastero er intet mindre end magisk! En vidunderlig perle, som gemmer på Casa Museo – et helt enestående museum, hvor du kan få et ganske særligt indblik i historien fra hele fire århundreder. Derudover har stedet også en smuk botanisk have med fantastiske blomster fra hele verden.

https://www.villamonastero.eu/en/home_en/

Palazzo Albricci Peregrini

Vidunderlige Palazzo Albricci Peregrini er et palads, der stammer helt tilbage fra det 15. århundrede. I dag fungerer det som et romantisk boutique-hotel. Hotellet er kendt for sin helt unikke historie, som gemmer sig i de mange smukke detaljer, og som kun venter på at blive set af stedets nysgerrige gæster.

https://www.palazzoalbricciperegrini.it/it/home/

La Fabbrica del Gelato

Du kan ikke besøge Italien uden at smage deres helt vidunderlige gelato.

Og i Lenno (Como) får du bare de bedste is – med masser af skønne smage.

 

Læs mere om vores fantastiske tur til Como her.

 

Biarritz

Biarritz er en charmerende kystby og ligger ved Baskerkysten i det sydvestlige hjørne af Frankrig med masser af skønne sandstrande. Biarritz er det perfekte sted til dig, der går efter afslapning, kultur og gode madoplevelser, når du er på ferie.
 
3 must-visits i Biarritz:

Villa Magnan

Villa Magnan er ikke bare det perfekte overnatningssted – det er et ægte eventyr. Ejendommen er en skjult skat, hvor tiden bare står stille. Stedet har en helt fantastisk harmoni mellem bygningerne og parken med de flere hundrede år gamle vildtvoksende træer. Villa Magnans hjerte er Villa Château med sine smukke døre. Det er 1.400 m2, omgivet af en helt unik arkitektur og art deco-interiør og ligger midt i parken.Maison Adam

Maison Adam er kendt for sine lækre macarons og var de første til at lave de i dag meget berømte macarons. Den originale opskrift på de fantastiske Adam-macarons går helt tilbage til Kong Louis XIV's bryllup. Dem må du simpelthen bare smage.

https://www.maisonadam.fr/fr/

Strandpromenaden

Tag en hyggelig slentretur langs Biarritz' strandpromenade, og oplev den smukke stenbro til Rocher du Basta. Et af Biarritz' mest vidunderlige steder – især i den gyldne time.

Læs mere om vores fantastiske tur til Biarritz her.