DJ Thanh Ngo: Dedicated to good vibes only

Journal

DJ Thanh Ngo: Dedicated to good vibes only

DJ Thanh Ngo: Dedicated to good vibes only

Nogle gange ser man en person, som med det samme giver en fornemmelsen af,  at vedkommende er noget særligt. Der er en vis aura omkring dem, en vibe, de udtrykker, som giver dig lyst til at hænge ud med dem.

En af disse personer er den københavnske DJ og alt i alt gode fyr Thanh Ngo. Han er en lokal berømthed, der er kendt af næsten alle i mode- og DJ-branchen. Du finder ham som DJ på de mere sofistikerede hotspots i det københavnske natteliv.

Vi satte os ned med ham for at få en snak om, hvordan man skaber en god fest, og for at få et par inputs til vores egen playliste.

Sæsonen for uendelige sommernætter, roof top parties og havefester er over os, og for den velforberedte vært er det ikke kun en tid til at vise sig frem, men lige så meget (og vigtigere) en tid til at skabe uforglemmelige øjeblikke for sine gæster.

En af de ting, der skal til for at skabe en uforglemmelig aften, er musikken. At sætte scenen med de helt rigtige beats er en bedrift i sig selv, og det er sværere, end man skulle tro. Men frygt ikke, Thanh Ngo, den københavnske DJ, er her for at hjælpe os!

Hej, Thanh. Vil du præsentere dig selv?

"Hej! Mit navn er Thanh Ngo, jeg er 38 år gammel og bor på Østerbro i København med min lille familie - min kæreste Frederikke, vores datter Sonia og en søn, der kommer til sommer. Jeg arbejder som DJ, og når jeg ikke gør det, arbejder jeg som Field Account Specialist for et internationalt sportstøjsmærke".

Wow, det lyder, som om du har nok at se til! Hør, vi holder sommerfest den 1. juni og har brug for inspiration til, hvilken musik vi skal spille. Kan du hjælpe os?

"Ja, selvfølgelig! Hvad har du brug for at vide?"

Hvad er det vigtigste for os at vide, når vi vil sætte den rette stemning for vores gæster til vores fest?


"Det vigtigste, når man enten sammensætter aftenens playliste eller spiller som DJ, er at kende sit publikum." siger Thanh og uddyber: "Du er nødt til at mærke stemningen hos publikum og følge deres humør. Spil ikke bare alle dine bangers på én gang, men opbyg stemningen sammen med dit publikum."

Thanh påpeger, at en god DJ altid er et skridt foran sit publikum. Han skal vide, hvad publikum ønsker og har brug for, før de selv ved det, for at skabe den rette mængde overraskelse og spænding, når det næste track kommer.

Så, dette er en sommerfest. Er en udendørs fest om sommeren anderledes end en indendørs fest om vinteren, og er der noget særligt, vi skal have i tankerne?

"Ja, det er helt sikkert anderledes. Når vi spiller til en havefest om sommeren, er stemningen lettere, og det handler mere om at skabe en lydkulisse end om at spille sing-a-long-bangers. Når man spiller indendørs, er publikum tættere på, og det samme er spændingen, så det er her, man finder sine bedste bangers frem."

Med det i tankerne, hvilke tre numre SKAL vi så have med på vores sommerplayliste?

1. "Kaytranda feat. Aminé & Pharrell Williams - 4EVA: min favorit dj/producer, som laver de lækreste beats, og som er umulige ikke at danse til"!

2. "Alicia Myers - I want to thank you: En fantastisk sommerklassiker! Sangen er så sjælfuld, og Alicia Myers har en killa melodi, som er blevet samplet mange gange. Den må du ikke gå glip af"!

3. "Sarz & Obongjayar - Nobody: Et hot nigeriansk-produceret afrobeat-track med et nostalgisk underlæg af 90'er-groove".

Og her til sidst! Du er en mand med god smag, og mange af os står over for den svære opgave at finde det rigtige outfit til sommerfesten. Har du et godt råd?

"Et let hørjakkesæt med en flamboyant skjorte indenunder - i et let draperet stof eller endda en vintage hawaiiskjorte er et godt sted at starte. Match det med et par loafers og et par gode solbriller." siger Thanh.

"Og husk", tilføjer han: "Det handler ikke om, hvad du har på, men hvordan du bærer det".