Have you met: Kasper Asgreen

Journal

Have you met: Kasper Asgreen

MOS MOSH Gallery. er defineret af en passionskultur. Mode er en kunstform; fra opfindelsen af en style og håndværket bag til selve stylingen. Velsiddende jeans, casual tailoring og tidløse styles designet af kvaliteter fra øverste hylde og uden at gå på kompromis med pasformen er det, vi udmærker os i og stræber efter at være bedst til. Det er vores passion.

Dette opslag af ”Have you met… ” er det første af mange, som vi vil bringe på vores kanaler. Hvert opslag giver indblik i en persons liv og hans passion. En person, som er dedikeret til sin passion, har ild i øjnene og altid er villig til at gå den ekstra mil for at overgå sit mål.

Have you met: Kasper Asgreen


Kasper Asgreen (8. februar 1995) er en dansk professionel cykelrytter, som siden april 2018 har kørt for Quick-Step Alpha Vinyl. Kasper Asgreen er født, opvokset og endnu bosat i Kolding. Dog bruger han det meste af sin tid på landevejene verden over, hvor han også fik sit gennembrud i april 2019, da han blev nummer to i Flandern Rundt. I 2021 blev han vinderen af Flandern Rundt. Kasper Asgreens næste store løb er Tour de France 2022, som begynder den 1. juli 2022 med en enkeltstart i vores hovedstad, København. Højdepunktet bliver dog 3. etape, hvor Kasper Asgreen skal kører gennem Kolding Midtby. Hans hjemby.

For Kasper Asgreen er det de små detaljer, som gør den store forskel. Det er lige fra at have det helt rigtige dæktryk til frisksmurte lejer. Hver gang. Han har øje for detaljer og er altid dedikeret i sit arbejde. Det håndværk, han lægger i sin passion, er det, der gør ham til det rigtige valg til MOS MOSH Gallery.

Se videoen og bliv klogere på Kasper Asgreen og hans passion.

Kasper Asgreen er MOS MOSH Gallery. ambassadør og har udvalgt sine favorit styles blandt vores sortiment. Shop hans personlige favoritter her.