Autumn winter 2023 lookbook

Autumn winter 2023 lookbook

Vores Autumn Winter 2023-kollektion har fokus på den smukke natur og bladene, der skifter farve. En vidunderlig årstid, hvor de nedfaldne blade danser i den friske vind og skaber de smukkeste brændte farver.

Fall in love

AW23 er inspireret af de cool 70'ere og 90'ere, hvor modetraditioner og klassiske silhuetter får et moderne tvist.  Kollektionen er designet i ekstraordinære materialer i forskellige former og nuancer, hvor alle detaljer tæller. Nye mønstre og strukturer ser dagens lys i nostalgiske og modige kombinationer.

Alle styles har et praktisk design – uden at gå på kompromis med det smarte efterårslook.

MMAstrid Silk Tank Top

Shop looket (1)

Et hav af brændte farver

Denne kollektion er indbegrebet af ro og enkelthed – med et strejf af modige farver som en kontrast til efterårets klassiske farvepalet. Kollektionens modige og livlige element kommer til udtryk i de flotte nuancer Vivid Viola og Burnt Ochre, mens de lidt blødere nuancer Fir Green og Quiet Harbor går i ét med årstidens natur.

MMEnfa Satin Bluse, MMBai Leia Bukser

Shop looket (2)

MMBine Leia Blazer

Shop looket (1)

MMVenice Uldfrakke

Shop looket (1)

Flotte og cool print

De abstrakte print er tilbage – og mere populære end nogensinde. De leder tankerne hen på de nostalgiske 70'ere, og i denne sæson findes de i super flotte og cool kombinationer hos MOS MOSH. Vi er vilde med de cool vintage vibes, og især den pink/orange kombination skaber et helt unikt look.

Trendy strik

Striktrøjer er essentielle i enhver efterårs- og vintergarderobe. Og denne sæson byder på ekstra cool strik. Nogle af dem har en flot åben struktur med et trendy hjemmestrikket look, som er populært i hele modeverdenen. Derudover fås vores populære Thora strik også i nye variationer, bl.a. som en cool vest.

Soft Tailoring

Vi elsker blazere – især i soft tailoring med draperede detaljer. I denne kollektion finder du både casual og sporty tailoring med et nyt og cool fokus på koordinerede sæt, hvor du kan mixe og matche efter stylingbehov.

MMMary Night Blazer

Shop looket (1)

Cool overtøj

Denne kollektion byder på forskelligt overtøj, som passer til enhver lejlighed. Lige fra varme puffer jakker og uldfrakker til lette trenchcoats, som passer perfekt til det lunefulde efterårsvejr. Og i denne sæson har vi flere uldjakker end nogensinde.

MMVenice Uldfrakke

Shop looket (1)

MMVenice Uldfrakke

Shop looket (1)

MMCosta Rica Læderloafers

Shop looket (1)

MMFarah Trenchcoat, MMCosta Rica Læderloafers

Shop looket (2)

Vil du se mere?

Udforsk vores nye styles her.