MOS MOSH Gallery anbefaler: Tre outfits med hør

MOS MOSH Gallery anbefaler: Tre outfits med hør

Hør er et slidstærkt, let og åndbart naturmateriale, hvilket gør det til en sommerklassiker i den velklædte mands garderobe. Vores Brand Manager, Mads Gyldendal Fogh, giver tre bud på, hvordan du kan klæde dig på med hør.

MMGMilo Linen Overskjorte, MMGMalo China Skjorte

Shop looket (2)

Hør er en sommerklassiker og er ikke til at komme udenom, hvad end vi taler overdele eller benklæder. Sommerens skarpeste sæt er vores Milo Linen Overshirt sammensat med Hunt Linen shorts eller bukser. Bryd sættet med en lyseblå hør - eller bomulds skjorte.

Hunt Linen Pants er en casual buks, som både kan bæres til en afslappet stil og til et mere velklædt og stilfuldt outfit. Herunder er hørbukserne sat sammen med en enkel bomulds t-shirt og en lækker jakke fremstillet i italiensk stof. De lyse og brune nuancer giver en ægte summervibe.

MMGForte Peach O-Ss T-Shirt

Shop looket (1)

I det tredje og sidste outfit er der lagt særlig vægt på materialernes tekniske færdigheder. Den afslappede skjorte er fremstillet i luftig hør, hvor de casual shorts er designet i et let, men meget slidstærkt materiale, som gør dem særligt behagelige at have på. 

Vores Brand Manager, Mads Gyldendal Fogh, uddyber: ”Vi har lagt særlig vægt på de tekniske færdigheder i vores Nice Shorts, som er fremstillet i et sporty materiale. De har derfor en længde, der gør, at de kan bruges som et par pæne shorts, men samtidig funktionaliteten til at tage en dukkert”.

MMGTheo Linen Stand Skjorte

Shop looket (1)

Gå på opdagelse i vores HS22 kollektion her.