HS23 Designer's Choice

HS23: Designer's Choice

Designer’s Choice er vores designers foretrukne styles, mønstre og farver fra vores kollektioner. Vi er stolte over at kunne præsentere HS23 Designer’s Choice, hvor hvert enkelt item er en DNA-style fra MOS MOSH.

I denne High Summer-kollektion finder du kendte klassikere i eksklusive materialer. Vi lever i en tid, hvor intet er, som det plejer, og vi må bare følge med. Derfor går vi ofte efter de mere afbalancerede styles i ægte naturfibre og med klassiske former.

De skønne jordfarver i HS23 udstråler ro og enkelthed kombineret med flotte farver for et elegant touch. Grøn er stadig en populær farve, og efter flere år som trend-farve er den nu blevet en fast basisfarve i garderoben. De røde nuancer er også super trendy, og vores fyldige røde farve kan med fordel styles med Pecan Brown og Ecru for et ekstra cool look.

Drop 1

MMShari Planches Kjolen i flot gul jacquard er perfekt til en varm sommerdag. Brug den gerne til vores smarte Sicily Leather Slippers i Cognac-farve for et flot hverdagslook. Eller style den med et par elegante stilletter og bælte i taljen til en sjov aften i byen.

Vores MMNala Flounce T-shirt og MMJovina Night Bukser i Green Flash er utrolig flot og elegant sammen! Den klare grønne farve passer simpelthen perfekt til Night-materialet.

MMRaylene Sylia Kjolen er en helt ny og elegant style fra MOS MOSH. Kjolens lækre seersucker-materiale er kombineret med et flot naturligt materiale for et perfekt look og endnu højere kvalitet. Med mørkebrune knapper for en cool boheme-stil. Kan med fordel styles med et Cognac-farvet læderbælte.

2 drop

I denne High Summer-kollektion er vores skønne Tomato Red-farve helt essentiel. Rød er en af sæsonens mest trendy farver og kan både styles med denim, tone-i-tone-rød, Pecan Brown og sort. Denne farve har været populær længe og vil blive et endnu større hit i sommeren 2023.

Komfort er et af hovedelementerne i denne High Summer-kollektion, som byder på lette og casual styles. Vores skønne MMEmmina Bukser er både cool og behagelige at have på – simpelthen de perfekte hverdagsbukser. Brug dem f.eks. til vores flotte MMGanna Knit Top med flæseærmer.

Kjoler er essentielle om sommeren, og vores lækre MMMelli Cotton Kjole er bare et musthave i din hverdagsgarderobe. Kjolen har en enkel pasform, der passer til alle, og er utrolig behagelig at have på. Fremstillet i et crispy paper touch-materiale.

I denne sæson må materialerne gerne være bløde og gennemsigtige. Ligesom vores smukke Jelena Voile Skjorte. Skjorten er utrolig feminin med sine elegante flæser, og den afslappede pasform tilfører et ekstra cool look. Brug den gerne sammen med vores MMColette Sia Shorts.

3. drop

Nu nærmer sommeren sig med hastige skridt, og vi bevæger os nu over i de mere bløde nuancer. Coral Reef er en ny feminin og blød farve og kan med fordel bruges med basisfarver som Ginger Root eller hvid.

Ærmeløse toppe er utrolig populære, og i HS23 har vi endnu flere muligheder at vælge imellem – f.eks. vores skønne MMZiva Melange Tank Top med flotte pyntedetaljer ved hals og ærmer. Eller vores smarte MMOxana Knit Top for et cool boheme-look. Toppen er designet i et elegant strikmønster, som gør den ekstra feminin. Passer perfekt til både denim og tailoring.

Loise, som er Head of Design hos MOS MOSH, glæder sig meget til at gå med alle de udvalgte styles til efteråret. 

Se de første HS23styles her.