HS23 Lookbook

HS23 Lookbook 

Hver sommer har sin helt egen historie – ligesom dig! En helt unik historie om lykke, drømme og måske endda kærlighed. 

Netop disse historier har været vores inspiration til denne kollektion. I HS23 sætter vi fokus på vidunderlige sommerminder og de skønne blomster, som minder os om dem. Vi byder dig indenfor i et skønt univers af ægte kvalitet og håndværk, fantastiske materialer, som føles utrolig behagelige mod din solbrune hud, og løse silhuetter med cool detaljer. Denne kollektion fra MOS MOSH byder på mange alsidige basisdele i skønne farver, så du kan blive klædt på til den kommende sæson. 

Et strejf af sommer

Vores første drop består af smukke jordfarver i kombination med frisk grøn og celandine gul. Flotte farver, som er et tegn på, at sommeren er på vej. 

Et hav af blomster

Vores andet drop består af flotte feminine nuancer i rød og lyserød, som kombineres med de kendte klassikere og et lille touch af sort. I dette drop finder du farverige styles og en masse smukke blomsterprint.  

Bløde farver til din lækre solbrune hud

Vores tredje drop består af lidt blødere pastelfarvede styles, hvor der er fokus på den nye farve Coral Reef. En mild nuance, som passer perfekt til din solbrune hud. 

Udforsk nye styles her.