HS24: Designer’s Choice

Designer’s Choice hylder vores designeres favorit styles, trends eller måder at style et outfit. Denne sæson har vi bedt vores Head of Design, Camilla, om at finde hendes favorit styles fra High Summer 2024 kollektionen.

Sommerens must-have: Vesten

Vesten har gjort et comeback og den spiller en helt essentiel rolle i sommergarderoben i år. Vesten er inspireret af maskulin herremode og den udstråler selvtillid og styrke. Den kan nemt styles til et mere feminint look med flagrende brede bukser eller gjort cool med jeans.

3 måder at style

Et key item denne sommer er en strikket cardigan med korte ærmer. Den emmer af afslappet 1970’er stil or den ser fantastisk ud med jeans med brede ben eller lette hørshorts.

En hyldest til tank toppen

Den beskedne tanktop er essentiel i hvilken som helst garderobe. Den er tidløs, klassisk og cool, og den er den perfekte partner til blå jeans. Denne sommer har vi mange forskellige valgmuligheder, farver og kvaliteter at vælge mellem.

Sarte blonde detaljer

I kollektionen finder du mange fine blonde detaljer og broderie anglaise. Det tilføjer et romantisk og feminint touch til et hvilket som helst outfit, og er nemt at style til et hverdagslook eller en særlig anledning.