LY22 Lookbook

LY22 Lookbook

LY22 er en hyldest til det urbane miljø. Med denne kollektion fejrer vi de fantastiske gader, hvor der altid er plads til fest og farver.

Ligesom vinteren altid har sin første frost og dejlige overraskelser i form af skønne farver, byder LY22-kollektionen også på vidunderlige farver som Lyons Blue, Ether og Festival Fuchsia, som tilfører ekstra power til de bløde, lyse og mørke basisfarver. En fantastisk farvepalet, som spreder lys og glæde i vintermørket. Med LY22 har du mulighed for at vælge et alsidigt look eller et look, som sprudler af liv og stærk power!

Giv din hverdagsgarderobe et løft med skarpe print, glamourøse look og cool farver i en moderne løs silhuet, hvor det bløde og feminine element møder det maskuline for et elegant tvist. Alle look er designet, så de passer til din helårsgarderobe.

A soft transition from autumn to late year

Kollektionens første del indeholder skønne styles til den blide overgang fra efterår til vinter. Den byder på farver som Lyons Blue og Ether – kolde og cool farver, som perfekt kombineres med den bløde farve Doeskin. Alle sammen fantastiske farver, som tilfører et moderne tvist til de mørke vinterfarver.

First glitter sprinkles for the approaching festive season

Vi byder kollektionens anden del velkommen med glimmer og glitter, så vi er klar til vinterens fest og farver. Skønne items, hvor den markante farve Festival Fuchsia møder den mere feminine og bløde farve Fawn. En essentiel farvekombination, hvor du nemt kan pifte dit hverdagsoutfit op, så det passer perfekt til en sjov aften i byen.

The more, the merrier

I kollektionens tredje del kan vi slet ikke få nok af glimmer og glamour. Jo mere, desto bedre! Denne del består af basisfarver som Doeskin, Ecru og Black med et herligt strejf af glimmer og glitter, som passer perfekt til årstidens fester og andre særlige lejligheder.

Udforsk nye styles her.