LY23 Designer's Choice

Sæson for flotte og luksuriøse materialer

Vores Late Year-kollektioner er altid indbegrebet af luksus, og vi elsker at lege med lækre materialer og specielle strukturer.

Den casual styling indgår stadig i kollektionen, men alle dele kan nemt piftes op med lidt ekstra glamour og styles, så de passer til alle sæsonens fester.

Vi har basisfarver og en klassisk farveskala, som består af den smukke mørkeblå nuance Pageant Blue og sort, kombineret med friske toner som Zephyr Green og Bright Rose samt den mere trendy nuance Tapenade.

En udtryksfuld farvepalet til en typisk "klassisk" kollektion.

Tapenade

Tapenade er noget andet – den skaber en ny og spændende kombination med stort set alle farver. Den er jordagtig, men alligevel lys og gylden sammen med Pageant Blue. Den er romantisk og blød, når den styles med Sesame, og cool og markant, når den sættes sammen med sort. Og den skinner så smukt i vores Garden-print story med den flotte Pageant Blue. Jeg elsker denne nye forfriskende farvekombination – f.eks. når vores MMKaia Garden Skjorte styles med mørkeblå jeans.

MMBine Leia Blazer, MMAmos Ruskindsstøvler

Shop looket (2)

Luksuriøse strik

Når jeg går efter en luksuriøs strik, men samtidig en afslappet stil, foretrækker jeg vores MMWren Stripe Knit Cardigan sammen med de cool MMRachel Albert Jeans og MMCacho V-SS Embroidery T-shirten. Med disse tre styles opnår jeg både et lunt, smart og casual look.

MMBryna Thora Strik, MMPhoenix Hi Læderstøvler

Shop looket (2)

Loise, som er Designer hos MOS MOSH, glæder sig meget til at gå med alle de udvalgte styles. 

Se de første LY23 styles her.

Glam up

Giv dit outfit lidt ekstra glamour med vores MMLeta Velvet Skjorte. Den har et smukt vintage-look i den bløde Sesame-farve og et flot (burnout) velourmønster. Skjorten passer både sammen med et par sorte bukser eller blå jeans, men jeg er særlig vild med den sammen med et par MMGazy Leather Bukser i farven Tapenade, som skaber et blødt og nyt look.

Hvis du går efter et mere farverigt party-look, så er Zephyr Green det ideelle valg. En frisk farve, der ser super trendy ud, når den styles med Pageant Blue. Hvis du godt kan lide lidt ekstra opmærksomhed, når du er til fest, så er vores luksuriøse jacquard-vævede MMGeena Rizi Blazer et musthave i din Late Year-garderobe.

MMCosta Rica Læderloafers

Shop looket (1)

Black

Sort kommer du ikke udenom i denne sæson! Denne kraftfulde farve er en ægte klassiker, der bringer glam-følelsen frem i alle materialer og styles. Og så passer den til stort set hele farvepaletten, da den kommer smukt til udtryk i alle andre farver. Så dette drop er en hyldest til sort. Farven, som vi kan takke for sin altid slankende effekt.

En klassiker med et nyt look

En klassisk style med et nyt look er vores MMArven Roy Bukser. Disse tailored bukser har en "Grandad"-pasform, der sidder højt i taljen, med plisseringer foran og ekstra vidde i lårene. Brug dem til en striktrøje for et cool og casual look eller sammen med en hvid skjorte og en blazer for en mere sofistikeret stil. Og gerne et par sorte læder-loafers fra vores AW23-kollektion som prikken over i'et.

MMCosta Rica Læderloafers

Shop looket (1)

Glam Season

Denne kollektionen byder på ekstra glamour i form af den flotte MMSia Lala Blazer i den nye bløde nuance. Denne kvalitet havde vi i vores Late Year 2022 i sort, men denne nye bløde tone er utrolig smuk. Blazeren er virkelig glamourøs, og de små feminine plisseringer foran gør den ekstra unik. Jeg er vild med denne blazer – især til et par sorte bukser med ekstra vidde i buksekanten eller til mørkeblå denim.

En sand perle i dette drop er farven Bright Rose. Den passer fantastisk godt til et tone-in-tone look sammen med farven Beet Red – en modig kombination, der emmer af dybde og power. Bright Rose ser utrolig flot ud til MMNovia Blusen. Den boho-inspirerede silhuet har en flatterende effekt på farven og jacquard-materialet for et ekstra flot look.

MMDeco Læderbælte

Shop looket (1)

Co-ord sæt

Co-ord sæt er stadig utrolig populære, og i denne kollektion finder du bl.a. vores eksotiske MMFira Zebra Strik og MMFira Zebra Knit Nederdel. Et helt nyt look, der kombinerer afslappet styling med en unik jacquard-strik. Style det gerne med vores lange MMPhoenix Leather Hi Støvler fra AW23-kollektionen.

Et andet sæt, vi er helt vilde med, er vores MMGirone LS Glam Bluse og MMZimu Glam Bukser. Dette skønne sæt i jacquard-jersey med lurex skaber den perfekte kombination i et afslappet, glamourøst og cool look. Delene ser fantastisk ud som sæt, men kan også bruges enkeltvis. Passer perfekt til dig, der går efter en tailored stil. Kan styles med de fleste bælter og sko fra vores AW23-kollektion for et fuldendt Late Year 2023-look.

Louise, Designer, kan ikke vente med at iføre sig de valgte styles.

Udforsk de føreste LY23 styles her.