LY23 Designer's Choice

LY23 Designer's Choice

Designer’s Choice er vores designers foretrukne styles, mønstre og farver fra vores enkelte drops.

Sæson for flotte og luksuriøse materialer

Vores Late Year-kollektioner er altid indbegrebet af luksus, og vi elsker at lege med lækre materialer og specielle strukturer.

Den casual styling indgår stadig i kollektionen, men alle dele kan nemt piftes op med lidt ekstra glamour og styles, så de passer til alle sæsonens fester.

Vi har basisfarver og en klassisk farveskala, som består af den smukke mørkeblå nuance Pageant Blue og sort, kombineret med friske toner som Zephyr Green og Bright Rose samt den mere trendy nuance Tapenade.

En udtryksfuld farvepalet til en typisk "klassisk" kollektion.

Tapenade

Tapenade er noget andet – den skaber en ny og spændende kombination med stort set alle farver. Den er jordagtig, men alligevel lys og gylden sammen med Pageant Blue. Den er romantisk og blød, når den styles med Sesame, og cool og markant, når den sættes sammen med sort. Og den skinner så smukt i vores Garden-print story med den flotte Pageant Blue. Jeg elsker denne nye forfriskende farvekombination – f.eks. når vores MMKaia Garden Skjorte styles med mørkeblå jeans.

Luksuriøse strik

Når jeg går efter en luksuriøs strik, men samtidig en afslappet stil, foretrækker jeg vores MMWren Stripe Knit Cardigan sammen med de cool MMRachel Albert Jeans og MMCacho V-SS Embroidery T-shirten. Med disse tre styles opnår jeg både et lunt, smart og casual look.

Loise, som er Designer hos MOS MOSH, glæder sig meget til at gå med alle de udvalgte styles. 

Se de første LY23 styles her.