LY22 Designer's Choice

LY22 Designer's Choice

Designer’s Choice er vores designers foretrukne styles, mønstre og farver fra vores enkelte drops.

I vores LY22-drops er farverne bygget op på følgende måde: Vi har basisfarverne sort, grå, ecru og hvid. Derudover har hvert drop også en primær trendfarve, som understøttes af en blødere trendfarve. Denne 'Tri-Pod'-farvekombination er med til at give kollektionen dybde og flere stylingmuligheder.

MMIvory Zendal Blazer, MMRelena Highneck Strik, MMSorah Zigzag Bukser

Shop looket (3)

Drop 1 - September

Den bløde overgang fra efterår til vinter begynder med en smuk farvepalet af grå og Lyons Blue nuancer. Grå er basisfarven og ser virkelig cool ud, når den styles med dette drops trendfarver: Lyons Blue og Ether.  

DNA-styles
I første drop har vi fokus på flotte jakkesæt og strik.

Det første DNA-jakkesæt er vores Wanda Alen Blazer, som sættes sammen med Viola Alen Bukser. Det perfekte jakkesæt, som både kan "dresses" op og ned. Med en cool casual silhuet og klassisk ternet mønster. Passer perfekt til den grå farve for et cool tone-i-tone-look eller sammen med den trendy Ether-farve.

Det andet DNA-jakkesæt består af vores flotte Ivory Zendal Blazer. Den er utrolig smuk og elegant. Blazeren er fremstillet i lækker tyk satin, så der ikke er behov for ekstra foring. Den kan bruges til ethvert outfit og passer især godt til vores Loretta Mesh Bluse med O-hals og vores Naomi Cloudy Jeans. 

Den tredje DNA-style er vores Mindy Thora Long Rollneck Strik, som simpelthen er et musthave til årets kolde måneder. Thora er en utrolig populær style, og denne skønne strik har en høj oversize hals. Brug den gerne til tailoring eller vores Everest Trok Jeans. Kan også styles med et par tætsiddende sorte jeans eller læderleggings. 

MMWanda Alen Blazer, MMLeta LS Skjorte, MMViola Alen Bukser

Shop looket (3)

MMIvory Zendal Blazer, MMRelena Highneck Strik, MMSorah Zigzag Bukser

Shop looket (3)

MMMindy Thora Long Rollneck Strik, MMAshley Paisley Jeans

Shop looket (2)

Drop 2 - October

I vores andet drop er der især fokus på den flotte farve Festival Fuchsia. Efterhånden som dagene bliver kortere og mørkere, har vi brug for nogle "glade farver" i garderoben.


DNA-styles
Vores andet drop består af flere forskellige DNA-styles.

De første DNA-styles er vores Emery Wimo Blazer, Piper O-SS Glitter T-shirt og Dara Esta Jeans, som bare passer perfekt sammen. Vores Emery Wimo Blazer i ecru er essentiel i din garderobe og ser fantastisk ud med vores Piper O-SS Glitter T-shirt i farven Fawn. Vores cool Dara Esta Jeans er fremstillet i en flot 70'er-inspireret vask og har brune syninger som finish. 

De næste DNA-styles er vores Enola Fancy Skjorte og Alli Fleur Flare Jeans. Denne super flotte skjorte ser fantastisk ud sammen med de cool laser-printede jeans. Og vores Alli flared pasform kan nemt styles med en hvilken som helst skjorte eller blazer fra denne kollektion. 

Et af de mest populære print i dette drop er det romantiske og cool Craw-print, som får ekstra dybde fra det jacquard-materiale, det er printet på. Dette print fås i 3 styles og kan med fordel bruges til vores Paloma Scuba Overshirt for et ekstra cool look. 

MMEmery Wimo Blazer, MMLoretta Mesh Rollneck Bluse, MMEverest Trok Jeans

Shop looket (3)

MMEnola Fancy Skjorte

Shop looket (1)

MMLuni Crawl Kjole

Shop looket (1)

MMKendy Night Blazer, MMPeytin Crawl Bluse, MMRelee Young Jeans

Shop looket (3)

Drop 3 - October Party

Det tredje drop har fokus på det mere klassiske festlook. Her holder vi os til de enkle farver som sort og den lidt champagneagtige farve Doeskin. I dette drop får materialerne mere glans, mens silhuetterne bliver mere ekstravagante.

DNA-styles
I vores tredje drop kombineres flere forskellige DNA-styles.

Den første DNA-style er vores skønne Valis LS Graphic Bluse i den bløde Doeskin-farve. Den er designet i det samme flotte grafiske jacquard-mønster som vores Valis LS Graphic Kjole. Blusen har samme flatterende snit som kjolen, men med V-hals. Brug den til et par gråvaskede jeans for et cool look eller sammen med vores Ellen Twiggy Bukser. 

De næste DNA-styles er vores Ramira O-SS T-shirt og Naomi Tone Trok Jeans. Det klassiske MOS MOSH Rock'n'Roll-look får et løft, når disse smarte styles bruges sammen med vores eksklusive Acis Aver Blazer. For et cool og luksuriøst look! 

MMValis LS Graphic Bluse, MMLani Wimo Bukser

Shop looket (2)

MMValis LS Graphic Bluse, MMLani Wimo Bukser

Shop looket (2)

MMRamira O-SS T-Shirt, MMNaomi Tone Trok Jeans

Shop looket (2)

Loise, som er Head of Design hos MOS MOSH, glæder sig meget til at gå med alle de udvalgte styles. 

Se de første LY22 styles her.