Skjorteguide

Find din nye favorit MOS MOSH skjorte

Er du på udkig efter din nye go-to skjorte? Så har MOS MOSH lige den skjorte, du står og mangler.

Skjorter har været nærmest altid været en del af vores beklædning, og i dag er skjorten stadig en af de mest populære basisdele i vores garderobe. Derfor spiller skjorten også en vigtig rolle i MOS MOSH’ designhistorie, og hos os kan du simpelthen ikke undgå at finde den perfekte go-to skjorte, som kan styles med stort set alt!

Hos MOS MOSH har vi tre fantastiske pasformer i flere skønne styles og kvalitetsmaterialer. Vores skjorter (og bluser) stråler af feminin elegance og er prydet med fine detaljer som flæser, pynt etc. Vores MOS MOSH skjorter er yderst alsidige, da de både kan være feminine, oversize, klassiske, cool og elegante – alt efter lejlighed og behov.

Nedenfor finder du vores tre fantastiske pasformer.

3 fits der bliver din nye go-to

Tætsiddende pasform
Som udtrykket siger, sidder vores tætsiddende pasform tæt ind til kroppen og fremhæver dine flotte former. Denne pasform sidder lidt tættere til skuldrene og brystet end f.eks. vores regulære pasform. I den tætsiddende pasform finder du bl.a. vores klassiske og ikoniske skjorter som MMTilda, MMMattie og MMTina Jersey. Disse tre lækre skjorter har en tætsiddende pasform, men er stadig utrolig behagelige at have på takket være materialets skønne stræk. Alle skjorterne er størrelsessvarende og kan med fordel styles med en elegant nederdel, et par jeans eller med tailoring.

Udforsk vores tætsiddende skjorter her.

Regulær pasform
Denne pasform passer perfekt til dig, som gerne vil have, at din skjorte sidder tæt til kroppen, men at der samtidig er god plads til komfort ved ærmerne og i taljen. Denne pasform ser fantastisk ud til stort set alle dine yndlingsdele. Kan med fordel styles med et par flade sko til jobbet eller et par høje hæle til en sjov aften i byen.

Udforsk vores regulære pasformer her.

Afslappet pasform
Denne pasform passer perfekt til dig, som foretrækker en løs (eller oversize) silhuet. En skjorte i afslappet pasform giver dig max. bevægelsesfrihed, så du sagtens kan have den på hele dagen. Denne skønne pasform passer perfekt til et cool og afslappet outfit. Brug den gerne til et par jeans og et par chunky støvler eller flade sko – alt efter lejlighed og behov.

Udforske alle vores afslappet pasform her.