SS23 Designer's Choice

SS23 Designer's Choice

Designer’s Choice er vores designers foretrukne styles, mønstre og farver fra vores kollektioner. Vi er stolte over at kunne præsentere SS23 Designer’s Choice, hvor hvert enkelt item er en DNA-style fra MOS MOSH.

I foråret sætter vi komfort i højsædet, men stadig med et skarpt look. Derfor har vi tilført kontraster og komplekse strukturer for at give vores styles mere dybde. Vi kombinerer skønne 70'er-vibes med flotte silhuetter og nye materialer i stærkere farver for et klassisk, skarpt og cool look. 

Vores kollektioner skal give mulighed for fleksibilitet. Derfor har vi bygget vores farver op af 3 elementer, hvor hvert drop har en palet af basisfarver, som understøttes af mere markante farver – den primære trendfarve og en mindre trendfarve. Dette "tredelte" farvemix er med til at give kollektionen dybde og flere forskellige stylingmuligheder. 

MOS MOSH's DNA-look er stadig et par smarte jeans med en T-shirt og en blazer. Dette look kan tage mange former og kan med fordel "dresses" op for et elegant look eller holdes i en mere cool og casual stil. Kollektionens jakkesæt byder på lette, bløde silhuetter i fantastiske farver. De er simpelthen et musthave i den kommende sæson.  

MMAstrid Silk Tank Top, MMAroha Knit Cardigan

Shop looket (2)

Drop 1

Det nye år indledes med den cool Blue Aster-nuance som et symbol på en frisk start. Denne skønne Blue Aster-farve kan med fordel mixes med Twill-farven for et elegant og klassisk look. Og sammen med den flotte Arcadian Green-farve kan du skabe et moderne og cool sommerlook. Farvemixet i det første drop er super cool og inspireret af de glade 1920'ere og -30'ere, hvor nye og modige farvekombinationer så dagens lys.

MMEwi Botanic Bluse, MMZoi Crispy Bukser

Shop looket (2)

MMBellah Carmela Kjole

Shop looket (1)

Du kan med fordel kombinere ecru eller hvide jeans med en farverig blazer for et ekstra flot look! Her passer vores Ivory Leela Blazer i Arcadian Green simpelthen perfekt. Blazeren har et flot og helt unikt sildebensmønster med en vintage-inspireret stil. Kan med fordel styles med vores Reem Natural Jeans og Geneva Soft Sneakers for et casual, cool og farverigt look.

MMIvory Leela Blazer, MMTroy T-Shirt Ss, MMVice Colour Bukser

Shop looket (3)

MMTroy T-Shirt Ss, MMIvory Leela Blazer, MMVice Colour Bukser

Shop looket (3)

Blue Aster Jakkesættet, som består af vores Chira Crepa Blazer og Zoa Crepa Bukser, er designet i en skøn crepe-struktur og er den perfekte kombination af casual og klassisk. 

Materialet er blødt og løst og kan med fordel styles i en enkelt farvenuance. Du kan også sætte det sammen med en hvid T-shirt for et markant, cool look. Passer perfekt til både sneakers og høje hæle.

MMChira Crepa Blazer, MMZoa Crepa Bukser

Shop looket (2)

Vores smukke botaniske print går du aldrig fejl af. Her samles alle farver på en ny måde, så det nemt kan styles med alle farver fra dette drop. 

Det flotte blomsterdesign er håndmalet og printet på struktureret jacquard for ekstra autenticitet med skønne 1920'er-vibes. Denne flotte Rylee Botanic Kjole kan både bruges med og uden bælte – alt efter stylingbehov. Brug den f.eks. til vores smarte Sete Leather Sandaler eller et par elegante stiletter.

MMRylee Botanic Kjole

Shop looket (1)

MMRylee Botanic Kjole

Shop looket (1)

Drop 2

Vi kan slet ikke få nok af solen, og denne flotte Yellow Plum-farve er indbegrebet af sol og sommer. Dette drop er baseret på en flot Tan- og Patridge-brun, som nedtoner den markante Yellow Plum-farve. Style gerne med den skønne Teaberry-farve for et ekstra cool look.

MMAldo Geo Kjole

Shop looket (1)

MMAldo Geo Kjole

Shop looket (1)

Denim passer bare perfekt til alt. Især til vores flotte Windy Twill Pinstripe Blazer og en hvid T-shirt med print. Yellow Plum-farven fungerer fantastisk godt med denim. Kan med fordel styles med vores Naomi eller Sumner Jeans – og gerne vores Balboa Sport Sneakers i cool farver for et fuldendt look. Du kan også vælge vores Copenhagen Canvas Sneakers i Olive Night-farven for et mere klassisk look.

MMBine Leia Blazer, MMTaimi O-SS Foil T-Shirt, MMNaomi Sansa Jeans

Shop looket (3)

Denne lette og luftige Amelia Stripe Bluse er simpelthen et musthave i forårsgarderoben. Den er designet i et Yellow Plum nålestribet mønster og har en feminin V-hals med flæser. Med raglanærmer og manchetdetalje som finish. Style den med denim, eller vælg en tone-in-tone-stil med vores Bine Leia Bukser i Yellow Plum. Kan også med fordel bruges sammen med vores Tan-farvede Ashley Twill Bukser.

MMAmelia Stripe Bluse, MMBai Leia Bukser

Shop looket (2)

Go-to jakker er meget populære i denne sæson, og vores Berith Tuft Jakke vil uden tvivl blive et hit. Denne feminine jakke med A-form har en cool rund krave og et flot broderi bagpå. Style den med et par blå eller hvide jeans eller ud over en kjole.

MMRype SS Placket T-Shirt, MMBerith Tuft Jakke

Shop looket (2)

MMBerith Tuft Jakke

Shop looket (1)

Drop 3

Vores sidste drop sætter fokus på det mere bløde og drømmende look og består af feminine blomsterprint i dejlige varme nuancer, som passer perfekt til alle farver i dette drop.

Vores skønne T-shirts med print kan med fordel bruges sammen med et par bukser i bløde farver og vores Bine Leia Blazer. 


Vores fantastiske Kaylee Mix Jeans er de perfekte sommerjeans! De er designet i en wide-leg-pasform med ankellængde, en flot vaskeeffekt ned langs benet og flæser ved benåbningen. Brug dem til en skjorte eller en top for et cool sommerlook. Kan også med fordel bruges til en skjorte med en cardigan udover.

MMAstrid Silk Tank Top, MMAroha Knit Cardigan

Shop looket (2)

Loise, vores Chefdesigner, glæder sig til at bære de udvalgte styles denne sæson.

Udforske flere SS23 styles her.