AW23 Designer's Choice

SS23 Designer's Choice

Designer’s Choice er vores designers foretrukne styles, mønstre og farver fra vores kollektioner. Vi er stolte over at kunne præsentere AW23 Designer’s Choice, hvor hvert enkelt item er en DNA-style fra MOS MOSH.

Vores Autumn Winter 2023-kollektion har fokus på en vidunderlig årstid, hvor de nedfaldne blade danser i den friske vind og skaber de smukkeste brændte farver.

AW23 er inspireret af de cool 70'ere og 90'ere, hvor modetraditioner og klassiske silhuetter får et moderne tvist. Kollektionen er designet i ekstraordinære materialer i forskellige former og nuancer, hvor alle detaljer tæller. Nye mønstre og strukturer er designet i nostalgiske og modige kombinationer. Alle styles har et praktisk design – uden at gå på kompromis med det smarte efterårslook.

Farvemix

Vores AW23-kollektion hylder naturens farver med nuancerne Fir Green og Burnt Ochre. Disse farver symboliserer efterårets blade, der danser i den friske vind, inden de falder af, mens de blå nuancer, Quiet Harbor og Big Dipper, leder tankerne hen på havet, når temperaturen falder, og vinteren nærmer sig. En flot farvepalet, som kan styles med stort set alt.

MMEnfa Satin Bluse, MMEllen Night Bukser

Shop looket (2)

Vi elsker især farvekombinationen Forest Night og Vivid Viola – en super cool kombination, når den styles med vores MMBrianne O-LS Sweatshirt og MMThera Leport Bukser.

MMEnfa Satin Bluse, MMEllen Night Bukser

Shop looket (2)

Striksæson

Efteråret er indbegrebet af strik. I vores AW23-kollektion finder du alt inden for strik – og det kan sommetider være svært at vælge. Vores strikstyles er fremstillet i en eksklusiv kvalitet med ekstra blødhed, som er meget trendy i denne sæson. Brug f.eks. vores MMWren Hairy Knit Cardigan ud over vores MMMarkella Marble Wrap Kjole for et ekstra cool look – og meget gerne med vores MMStudded Læderbælte som prikken over i'et.

En anden klassiker og cool strik er vores MMThora Alyn Knit Kjole, som er designet i den smukke Fir Green-farve. Den er fremstillet i vores lækre Thora-kvalitet og har en cool høj hals. Den er utrolig behagelig at have på, og så passer den bare perfekt til efteråret. Style den gerne med et bælte i taljen for et smart og moderne look. Den ser også fantastisk ud til vores MMCombi Mix Bælte i Fir Green eller til et bælte i cognac/sort.

En chunky striktrøje i et håndstrikket look er meget trendy i denne sæson. Vores MMWelma Strik er fremstillet i et garnmix af fire farver, som giver trøjen et smukt og blødt striklook. Vi ville style den med vores MMMadisane Herringbone Cargo Bukser i Fir Green og et par MMChicago Ruskindsstøvler i Cognac.

MMAstrid V-Neck Silk Tank Top

Shop looket (1)

Skønne blazere

Vores jakkesætsjakke Halin i grå melange er et musthave i din garderobe. Den er designet i et klassisk materiale med et maskulint touch og ser fantastisk ud til et par bukser og en vest. Den kan også styles med et par MMRachel Vintage Jeans for et mere casual look.

Vores MMGilia Leia Blazer er en ny cool blazer i en lang silhuet med bælte i taljen. Den er inspireret af de cool 90'ere og passer perfekt sammen med vores MMKimmi Print Rollneck T-shirt og et par MMZabel Long Læderbukser.

Denim passer bare perfekt til alt. Især til vores flotte Windy Twill Pinstripe Blazer og en hvid T-shirt med print. Yellow Plum-farven fungerer fantastisk godt med denim. Kan med fordel styles med vores Naomi eller Sumner Jeans – og gerne vores Balboa Sport Sneakers i cool farver for et fuldendt look. Du kan også vælge vores Copenhagen Canvas Sneakers i Olive Night-farven for et mere klassisk look.

Jeans musthaves

Vores nye MMBarrel Mondra Jeans er uden tvivl et musthave i denne sæson! Disse jeans har et perfekt casual look og passer til de fleste lejligheder. Style dem f.eks. med vores MMVance Shine Jakke og MMAsa O-SS T-shirt for et cool look.

Hvis du foretrækker et mere elegant look, kan vi anbefale vores MMEverly Delight Bukser. Disse jeans er fremstillet i en smuk blå vask, mens bagsiden har en fin brunlig tone for en flot turn-up-effekt. Style dem gerne med vores MMBronwyn Moose Jakke og MMGisla Hairy Strik.

Overtøj

Også i denne sæson har vi et bredt udvalg af overtøj, der passer til enhver smag – lige fra uld til dun og fra korte til lange silhuetter. Denne kollektion byder på mere uld end sidste sæson, da vi ser, at både dun og uld vil være utrolig populære i de kommende sæsoner. Dunjakken er stadig essentiel – men ulden er også ved at gøre et stort comeback.

MMFarah Trenchcoat

Shop looket (1)

MMFarah Trenchcoat

Shop looket (1)

Quiltede dunjakker er fortsat trendy, og vores MMEden Down Jakke tilfører den klassiske dunjakke et cool touch. Den er casual og designet i en moderne silhuet, og så ser den fantastisk ud med en MMRowe Teddy Vest indenunder.

MMCampbell Coated Parka er en helt ny jakkeform. Den er fremstillet i et kraftigt bomuldsmateriale med en tynd vandafvisende coating. Designet i en cool silhuet med en ekstra blød faux fur-krave.

Fodtøj

I denne sæson har vi et meget bredt udvalg af fodtøj – lige fra sko til lange støvler. Materialet er stadig eksklusivt læder og ruskind, som altid er et hit. Som ny favorit har vi vores cool MMPhoenix Leather Hi Støvler, som er designet med kontrastsyninger og chunky hæle. Disse støvler ser cool ud i sort læder og passer perfekt til de fleste kjoler. Til jeans kan vi klart anbefale vores MMAmos Ruskindsstøvler. Disse "cow-girl"-inspirerede støvler er klassiske og ser fantastiske ud i mørkegrønt ruskind.

Loise, vores Chefdesigner, glæder sig til at bære de udvalgte styles denne sæson.

Udforske flere AW23 styles her.