Inspiration

SS22 Lookbook

SS22 Lookbook

Foråret er på vej - og det er vores nye SS22-kollektion også. Vi vil gerne hylde LIVET, og derfor er vores nye kollektion inspireret af natur, håb og åbenhed.

Drømme møder handling, og natur møder byliv. Det giver vores liv en helt ny mening. Vi tilpasser os forandringerne med både kendte og nye styles, som passer til enhver lejlighed og ethvert behov. Vi sætter fokus på skønne farver og print, som kombinerer optimisme med et element af friskhed og klarhed.

Let’s paint the world with soothing optimism

En fantastisk farvepalet af Forrest Green og Skyway som symbol på natur, håb, åbenhed og frihed kombineret med funklende Cerise, Misty Rose og Harvest Pumpkin for et ekstra feminint touch.

Stærke farver båret af stærke kvinder i drømmende silhuetter og et skønt mix af naturfibre, som udsender et stærkt signal om håb og bedre valg. Denne kollektion er simpelthen perfekt til en ny begyndelse - og lunere dage.

She’s a wildflower longing for a sunny day

Make a statement with our Premium Tees

Vores nye SS22-kollektion udfordrer den klassiske T-shirt. Sæsonens nye T-shirt har fået et moderne og nytænkende look, et perfekt fit og en ny cool silhuet, som gør den helt unik. Den perfekte go-to T-shirt - med et hav af stylingmuligheder.

Dresses to remember

Denne kollektion byder på mange smukke kjoler - lige fra klassikeren, som bare er et musthave i din garderobe, til den moderne, cool kjole i fantastiske farver og med et strejf af friskhed og klarhed.

Kjoler med både kendte og nye, cool silhuetter, som bare passer til alt.

Suit it up with a casual vibe

Tailoring har altid været - og vil altid være - et kerneprodukt hos MOS MOSH. Men verden forandrer sig - og det gør vi også. Derfor har vi gjort vores tailoring lidt mere casual. Vi kalder den semi-tailoring. Den klassiske silhuet er blevet lidt mere løs, og kvaliteten lidt blødere. Men designet har selvfølgelig stadig de samme elegante detaljer og det smarte tvist, som MOS MOSH er kendt for.

Mary Night Blazer, Abbey Night Bukser

Shop looket (2)

Mary Night Blazer, Abbey Night Bukser

Shop looket (2)

Wanda Twiggy Blazer

Shop looket (1)

A denim love story

MOS MOSH er og bliver et jeans-brand! Og derfor byder SS22-kollektionen selvfølgelig også på mange flatterende jeans i højeste kvalitet med helt unikke detaljer. Jeans i skønne pasformer og farver, som bare passer til enhver lejlighed - og ethvert behov.

Arleth Skjorte, Sumner Steel Jeans

Shop looket (2)

inspired by nature, hope, and openness

Vil du se mere?

Udforsk vores nye styles her