Det hele startede med et par bukser..

Journal

Det hele startede med et par bukser..

MOS MOSH blev grundlagt af Kim Hyldahl i 2010. En spåkone havde engang fortalt ham at han ville blive en succesfuld selvstændig forretningsmand hvis han var modig nok til at tage det første skridt. Dette blev startskuddet for Kim, og han fandt hurtigt ud af at han var landet på den helt rette hylde.


De første streger blev skitseret på køkkenbordet derhjemme, og et produkt af gangen blev det til en lille kollektion à syv par jeans og bukser. Der var ingen tvivl om kendetegnet: velsiddende tøj, høj kvalitet og designs udviklet med et twist. Den første kollektion bød blandt andet på Cheryl Cargo Bukser—et par bukser, der blev en del af signaturstilen hos MOS MOSH.


Der kæles for detaljerne— og altid med et twist

Helt fra starten, har MOS MOSH været målrettet efter international succes, som ikke gik på kompromis med vores principper og DNA. Organisationen er lille, men ressourcestærk, og forholdet mellem alle involverede parter er noget helt særligt.
Designet, pasformen og det lille twist gør MOS MOSH unik. Hver eneste beklædningsgenstand er lavet med passion, love & heart. Vi lægger hele vores sjæl i alt hvad vi gør og bestræber os på at være bedst på alle tænkelige måder.

 

Fokuser på det du er god til

Vi har benene solidt plantet på jorden. Vi ved hvem vi er og hvor vi kommer fra. Vi er en hurtig voksende virksomhed, og vi ved at det er vigtigt hele tiden at innovere. Vi er ikke typerne, der smider benene op og lader succesen stige os til hovedet. Hårdt arbejde og overraskelseselementet er nogle af vores stærkeste kvaliteter. Vi leverer altid mere end forventet—i høj kvalitet og altid med et twist.

 

10 års passion, love & heart

MOS MOSH fejrer 10-års fødselsdag i 2020. I år går vi tilbage til vores rødder og genlancerer en velkendt style, som der startede det hele for 10 år siden: de elskede Cheryl Cargo Bukser. Vi er stolte over hvor langt vi er kommet og hvad vi har opnået gennem årene. Det har været 10 år fyldt med passion, love & heart.