INSIDE MOS MOSH: En snak med Kim Hyldahl

Journal

INSIDE MOS MOSH: En snak med Kim Hyldahl

INSIDE MOS MOSH: En snak med Kim Hyldahl

I dag fejrer MOS MOSH 13-års fødselsdag. Sikke en fantastisk rejse, det har været – og det er det stadig. Vi har talt med vores grundlægger Kim Hyldahl om, hvad der er nøglen til MOS MOSH's succes, hvordan MOS MOSH har udviklet sig gennem årene, og hvordan fremtiden ser ud for MOS MOSH.Nøglen til MOS MOSH's succes ligger i vores DNA. Lige fra begyndelsen har vi været tro mod vores DNA og fulgt vores principper. Vi følger kun de veje, der ligger i vores DNA. Vores signatur er tøj, der har en velsiddende pasform i høj kvalitet. Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten, og så er vores styles altid designet med et unikt tvist. Det har gjort os til et internationalt anerkendt brand, hvor kunderne både møder kendte og populære styles samt nye trends hver sæson. De velsiddende pasformer og det cool look, som kendetegner MOS MOSH, er kendt og elsket af kvinder over hele verden. Og vores brand er i dag førende inden for luksusjeans og tailoring.

MOS MOSH er vokset og har udviklet sig meget gennem årene – især gennem vores kollektioner og dygtige team. Derudover blev Gallery etableret i 2020. Det har allerede været en helt fantastisk rejse og er også en vigtig del af vores fremtid.

Gennem årene er vi blevet bedre og bedre på forskellige områder. Vores team og forskellige afdelinger – f.eks. vores eCommerce-afdeling – er blevet en integreret del af organisationen, og vi glæder os til at fortsætte denne spændende rejse ind i fremtiden.

Vi vil fortsat udvise stor ansvarlighed i alle vores aktiviteter. Hver eneste dag. Vi er ikke perfekte, men hver dag tager vi et skridt i den rigtige retning – f.eks. med vores årlige ESG-rapport, som indeholder flere ambitiøse mål for de kommende år.

Fremtiden for MOS MOSH er klar. Selvom tiderne er usikre, vil vi stadig have fokus på det, vi er allerbedst til. Vi vil fortsat være autentiske og "down-to-earth" – og så yder vi altid det lille ekstra. At behandle andre med venlighed og respekt er en af vores kerneværdier, som vi altid vil værne om. Også selvom vores virksomhed ikke er så lille mere. Vi vil blive ved med at udvikle MOS MOSH og samtidig være tro mod vores værdier og principper.

 

Kim Hyldahl, grundlægger