Pak kufferten, og tag på efterårsferie

Journal

Pak kufferten, og tag på efterårsferie

Skal du på ferie i efteråret?

Så har vi samlet nogle af vores favoritter, som passer perfekt til efterårsferien.Ved du endnu ikke, hvor turen skal gå hen? Så fortvivl ikke. Nedenfor finder du vores miniguide, hvor vi har beskrevet 2 af vores yndlingssteder til efterårsturen.

Skjorter & Strik
Skjorter og strik er essentielle i din efterårsgarderobe, fordi de er så alsidige og passer perfekt til stort set alt.Thora V-neck Knit // Enola Oxford Long Skjorte // Zahra Rollneck Knit Slipover

Jeans must-haves

Et par jeans er du bare nødt til at have med i kufferten, når du skal på tur i efteråret.Her finder du vores mest populære modeller.Relee Young Jeans // Sumner Zole Jeans // Naomi Tone Trok Jeans

Chikke suits

Et jakkesæt er altid flot og elegant – og simpelthen perfekt til efterårets rejser og udflugter. Se vores mest populære go-to jakkesæt her.Bine Leia Blazer // Ivory Zendal Blazer // Kenal Jacq Blazer 

Trendy Jakker

Vejret kan godt være lidt uforudsigeligt om efteråret. Derfor er det altid en god idé at tage en jakke med i kufferten.Tony Mix Frakke // Darcy Eloni Jakke // Aimee Down Jakke 


Her er vores miniguide til 2 cool getaways i efteråret

New York

New York er altid et perfekt rejsemål, så hvorfor ikke lade efterårsturen gå dertil, hvor vejret hverken er for koldt eller for varmt? New York er både drømmenes og mulighedernes by. Det er en by, som aldrig sover. En by, som er hjemsted for mange forskellige kulturer, hvor alle er velkomne.

 Her er 3 must-sees, når du er i New York: 

Dominique Ansel Bakery
Bageriet Dominique Ansel Bakery er verdensberømt for sine lækre cronuts, som består af halv croissant og halv donut. Køen til bageren er altid lang, men de vidunderlige kager er absolut ventetiden værd.Du kan læse mere om Dominique Ansel Bakery her.

High Line Park
High Line Park er en offentlig park, hvor der er fri adgang for alle. Den er bygget oven på en gammel højbanelinje, som strækker sig fra Gansevoort St. til Manhattans vestlige del. Parken blev grundlagt i 1999 for at forhindre, at banelinjen blev revet ned. I dag er parken et offentligt sted og besøges hvert år af mange newyorkere og turister, som kommer for at beundre stedets smukke design, kunst og natur.

Vi kan klart anbefale at tage gåturen fra High Line Park til skønne Little IslandDu kan læse meget mere om High Line Park her.

La Pecora Bianca
Italiensk mad er altid et godt valg - også i New York. La Pecora Bianca er en af vores yndlingsrestauranter, når vi får lyst til italiensk mad. De laver simpelthen de mest fantastiske pastaretter, som kan nydes med den skønneste rosévin. Læs mere om La Pecora Bianca her.

 

Her kan du læse mere om vores tur til New York.

 

Paris 

Paris er uden tvivl et af vores yndlingssteder. Byen ligger ikke ret langt væk og er perfekt til en forlænget weekend eller smuttur i efteråret. Paris har mange vidunderlige must-visits, men vi har en særlig kærlighed til det fantastiske Pigalle-kvarter. Kvarteret er kendt for den berømte kabaret Moulin Rouge, sine kunstmuseer og glamourøse cocktailbarer.

Her er vores 4 must-sees i Paris:

Bouillon Pigalle
Hvis du gerne vil prøve en ægte fransk bistro, når du kommer til Paris, så er du bare nødt til at besøge Bouillon Pigalle. 
Vi kan klart anbefale deres vidunderlige Soupe à l'oignon, Boeuf Bourguignon, lard fumé, coquillettes, profiteroles, glace au lait og chocolat chaud. 
Læs meget mere om Bouillon her.

Sacré Coeur
Hvis du kommer til Montmartre, er du bare nødt til at besøge Sacré Coeur-Kirken, som er et af Paris' mest ikoniske vartegn. Kirken ligger på Montmartres bakketop, hvor du kan nyde den enestående panoramaudsigt over byen. Inde i bygningen finder du de smukkeste mosaikker og en krypt. Du kan enten vælge at gå til Sacré Coeur eller tage den gamle kabelbane Funiculaire fra bunden af bakken. Læs mere her.

Frenchie Pigalle
Denne berømte restaurant er kendt for sin fantastiske cuisine, som er inspireret af kokken Gregory Marchands mange rejser rundt om i verden. Hver enkelt ret er inspireret af sæsonens ingredienser. Vi er f.eks. helt vilde med deres røgede ricotta. Læs mere om Frenchie Pigalle her.

La Boule Noire
La Boule Noire ligger i Montmartre og var engang en af Frankrigs største og mest berømte kabareter, efter Moulin Rouge. I dag er stedet et eftertragtet spillested og har gennem tiden været gæstet af mange populære kunstnere. Stedets cool indretning er inspireret af de skønne 70'ere, hvilket er en helt unik oplevelse i sig selv. Med andre ord: Et cool og eklektisk sted. Du kan læse mere om stedet her.

 

 

 

Her kan du læse mere om vores fantastiske tur til Paris.