Byg den essentielle garderobe

Journal

Byg den essentielle garderobe

Byg den essentielle garderobe

Vi lever i en verden hvor vi opfordres til at løbe fremfor at gå og morgendagens avis ankommer dagen inden. Før vi ved det er årstiderne skiftet, og julis varme solstråler er skiftet ud med efterår. Nogle gange glemmer vi at løfte hovedet, tage en dyb indånding og lægge mærke til bladene der så småt er ved at ændre farve, mens vi jager gennem byens travle gader.

Hver især spoler vi frem i vores liv, og modeindustrien gør præcis det samme. Fast fashion er blevet et grotesk fænomen som kun gavner dem der higer efter at følge med alverdens trends. Men når det kommer til mode, er der stor forskel på trend og stil. Trends fokuserer kun på hvad der er hot lige nu og hvad modehusene synes vi skal have på denne sæson. Stil er derimod hvordan du bærer et outfit og din udstråling generelt. Der er selvfølgelig ikke noget forkert ved at lege med nye trends og blande dem med det du har i garderoben i forvejen, men det er vigtigt at have et klædeskab med lækkert tøj der sidder lige som det skal. Vi snakker for eksempel om de perfekte jeans, robuste læderstøvler, skræddersyede skjorter og jakker—vi må for alt i verden ikke glemme jakker. Den rette jakke kan forandre et helt outfit. Det er de væsentligste ting der skal være i dit klædeskab, så du altid er klar til at vise din personlige stil.

Helt ærligt så behøver mænd ikke havde meget andet end det grundlæggende i skabet. Det, der betyder mest er hvordan man bruger sit tøj. Mode skal helst ikke være alt for alvorligt. Det skal være sjovt og fyldt med muligheder. Mode kan bruges til at vise hvem du er. Om du kan lide opmærksomhed, nyder at forsvinde i mængden eller er typen der går højt op i de små detaljer.


Robert Jersey Check Blazer // Milo Cole Overshirt
Manny Stretch Shirt // Jamie Cole Pant
Manny Stretch Shirt

Don't just fit in - make your own perfect fit

Når først du har fundet de perfekte jeans og bukser, en skjorte der sidder lige i skabet og et par jakker til forskellige begivenheder, har du ikke brug for meget andet. Er du ved at finde de helt rette basiselementer til din garderobe, skal du altid se på det forskellige tøj som et modulært system med udskiftelige elementer som kan blandes så ethvert outfit ser nyt ud. Du skal kunne forvandle et afslappet sæt til et formelt outfit ved at ændre sko og eventuelt lidt tilbehør.

Det kan tage tid at skabe den perfekte garderobe, men når først det er gjort, kan tøjet ældes på smukkeste vis. Det gælder især jeans og den perfekte workwear jakke— klassiske elementer som vil være der for dig år efter år. Det er den mere bæredygtige tilgang til mode, for tøjet skal holde så længe som muligt. Her er kvalitet også en faktor, og en beklædningsgenstand i upåklagelig kvalitet vil altid din bedste ven. Til sidst vil genstanden kun passe til dig og være noget helt personligt. Det er især tilfældet med jeans, da hver eneste krølle fortæller en del af tøjets historie.


Jamie Cole Pant

Når du har samlet din perfekte garderobe, bestemmer du selv hvordan tøjet skal bruges. Gå i det tøj du har lyst til og som får dig til at føle dig godt tilpas, uanset størrelse, form, smag og samfundets forventninger. Det mest flatterende tilbehør der findes, er selvtillid. Vær dig selv, vær selvsikker og tag din stil i egen hånd.  

Manny Stretch Shirt // Marco Jersey Shirt