Salgskoordinator og juleentusiast: Interview med Camilla Holleufer Hansen

Journal

Salgskoordinator og juleentusiast: Interview med Camilla Holleufer Hansen

Salgskoordinator og juleentusiast: Interview med Camilla Holleufer Hansen
Camilla Holleufer Hansen er en af vores dygtige salgskoordinatorer. Da hun er meget udadvendt, er salg simpelthen det perfekte job for hende. Hun har været en del af MOS MOSH siden 2019. Udover at være salgskoordinator er Camilla også vores juleentusiast. Selvom det kun er jul en gang om året, burde det være jul hele året rundt, hvis det stod til Camilla. Vi har mødt hende til en snak om, hvad en salgskoordinator laver hos MOS MOSH, hvad der er sjovt og udfordrende ved at arbejde med salg, hvordan hun fandt ud af, at det var salg, hun skulle arbejde med, og hvad julen betyder for hende: 


Hvad laver en salgskoordinator hos MOS MOSH?
Som salgskoordinator hos MOS MOSH fungerer man som støtte og backup for vores agenter ude i verden. Jeg er selv ansvarlig for vores distributører i Canada og Australien samt for vores agenter/kollegaer i Storbritannien, Irland, Holland og Belgien. Jeg er i kontakt med mine agenter hver dag, hvor vi snakker om de forskellige sager, så vi kan finde ud af, hvordan vi bedst kan støtte og give vores kunder den bedste service.

Hvad er det, der er særligt sjovt ved at arbejde med salg? Og hvad er udfordrende? 
Folk, der kender mig, vil sige, at jeg er meget snakkesaglig og udadvendt. Jeg elsker at have andre omkring mig og arbejde med salg. Og det kan jeg både internt i vores virksomhed og på forskellige messer rundt om i verden. 

I mit job kan det sommetider være en stor udfordring at arbejde med så mange forskellige markeder, så mange forskellige synspunkter og ikke mindst så mange forskellige klimaer – især i disse tider, hvor alt er så uforudsigeligt. 

I forhold til det uforudsigelige kan det nogle gange også være en ekstra stor udfordring at arbejde med salg i krisetider med krig, sygdom og klimaforandringer, hvor jeg skal kunne navigere i det hele og samtidig yde mit allerbedste. 

Hvornår vidste du, at du gerne ville arbejde med salg og mode? 
Jeg har været vild med mode, lige fra jeg var barn. Grunden til, at jeg valgte at arbejde med salg, var nok min udadvendthed. Jeg tror, det for alvor gik op for mig, efter jeg havde været et år i USA i 2013, hvor jeg blev udfordret både sprogligt og personligt. Her fandt jeg ud af, at jeg er bedre i tale end på skrift.

Du er jo den største juleentusiast her hos MOS MOSH! Hvad betyder julen for dig? 
Julen er en tid til at feste og fejre!
Og jeg er vild med de glæder, den bringer. Det er en dejlig og hyggelig højtid for både børn og voksne. Julen er en tid til at være taknemmelig, en tid til at vise kærlighed, en tid til at dele og en tid til at gøre andre glade. Jeg elsker travlheden og de mange forberedelser, der er forbundet med julen, traditionerne og bare hyggen. 

Julen betyder familietid – og det er det, jeg holder allermest af!