Levering & Returnering

Se listen nedenfor for forsendelsesoplysninger efter land. Alle ordrer afgivet før kl. 12 mandag til fredag bestræber vi os på at sende samme dag.

  Land Forsendelse under 499 dkk Forsendelse over 499 dkk Transit Retur
  Danmark 39 dkk Gratis 1 - 2 hverdage 39 dkk
  Tyskland 5.95 eur Gratis 2 - 5 hverdage 5.95 eur
  Sverige 45 sek Gratis 2 - 5 hverdage 45 sek
  Belgien 3.95 eur Gratis 2 - 5 hverdage 3.95 eur
  Østrig 3.95 eur Gratis 2 - 5 hverdage 3.95 eur
  Irland 3.95 eur Gratis 5 - 7 hverdage 3.95 eur
  Holland 3.95 eur Gratis 2 - 5 hverdage 3.95 eur
  Polen 3.95 eur Gratis 2 - 5 hverdage 3.95 eur
  Frankrig 3.95 eur Gratis 2 - 5 hverdage 3.95 eur
  Spanien 5.95 eur Gratis 2 - 5 hverdage 5.95 eur


  Vi leverer med GLS med følgende muligheder:

  • Levering til privat- eller arbejdsadresse
  • Levering til en PakkeShop i nærheden af dig

  Returnering

  Hvis du ikke er tilfreds med dit køb, har du mulighed for at returnere varen til os. MOS MOSH tilbyder en 30-dages returpolitik, der gælder fra den dag, du modtager dine varer. Alle varer skal returneres i original stand, ubrugte, i samme stand og emballage, som da du modtog dem. Dette omfatter også eventuelle yderligere gaver modtaget af MOS MOSH. 

  Vi gør returfragten nemt og bekvemt for dig ved at lægge en forudbetalt returlabel med som automatisk vil blive fratrukket 39 DKK, når vi refunderer dit køb. Anvend den forudbetalte label som du har modtaget i pakken og aflever til din nærmeste PakkeShop. Når dine returnerede varer kommer frem til os, og vi har behandlet returordren, overfører vi købsbeløbet til din konto så hurtigt som muligt. Vi tilbagebetaler kun til det betalingskort eller den bankkonto, som varerne blev købt med. 

  Skulle du ikke have modtaget et retur label i din ordre, så skriv gerne til os på customerservice@mosmosh.com for at modtage det.

  Vi anbefaler, at du sender din returforsendelse med sikret post med et sporingsnummer, når du returnerer varer. Vi refunderer kun tilbage til det betalingskort, som blev benyttet til købet. Eventuelle egenbetalt forsendelsesomkostninger er ikke muligt at få refunderet.

  Alle ordrer skal returneres til:

  DSV Solutions A/S
  Profilvej 4
  DK-6000 Kolding

  Ombytning af varer
  Ønsker du at bytte en eller flere af dine varer til en anden størrelse, farve mm. Sender du blot disse varer retur med den forudbetalte returlabel som automatisk vil blive fratrukket dit køb. Herefter kan du placere en ny ordre på den korrekte størrelse.

  Hvis du har spørgsmål, bedes du kontakte vores kundeservice på customerservice@mosmosh.com.

  Forkerte eller mangelfulde varer

  Hvis du har modtaget en forkert eller mangelfuld vare i din ordre, undskylder vi ulejligheden og beder dig venligst om at kontakte os på customerservice@mosmosh.com.

  Sådan behandles en mangelfuld vare

  Varer købt fra MOS MOSH-websitet er omfattet af en reklamationsret på to år. Dette gælder for materiale- og fabrikationsfejl.

  Send venligst en e-mail til customerservice@mosmosh.com med angivelse af problemet, og husk at henvise til dit ordrenummer, som du kan finde på din ordrebekræftelse. For at gøre processen lettere for alle parter bedes du vedhæfte fotos af den pågældende vare og de pågældende mangler og oplyse produktnavn, produktnummer og størrelse. Vores kundeservice vil derefter behandle din anmodning.

  Hvis vores kundeservice vurderer, at varen kan returneres, dækker vi forsendelsesomkostningerne.
  Varer, der returneres uden at vores kundeservice er blevet inddrageret, vil ikke blive kompenseret.

  MOS MOSH-varer købt af en tredjepart
  I tilfælde af mangelfulde MOS MOSH-varer, der er købt hos en tredjepart, f.eks. en webshop eller en fysisk butik, skal der rettes henvendelse til den butik, hvor varerne blev købt. MOS MOSH-webshoppen kan ikke gøres ansvarlig for sådanne køb.