Sæsonens print

Sæsonens print

Denne kollektion inkluderer et chikt og sofistikeret udvalg af prints, som paisley, vintage, grafiske, blomstrede og psykedeliske mønstre på tværs af silhuetter og stilarter. Udvalget er kurateret til den moderne powerkvinde, som værdsætter en blanding af det klassiske og det moderne. 

MMNena Onda Bluse

Shop looket (1)

MMRikas Onda Bluse

Shop looket (1)

Psykedelisk print

Psykedeliske swirls er tilbage, og vi elsker det! Det er et legende twist, der tilføjer lidt ekstra til alle outfits. Printet er chikt i sig selv, men bestemt også sammen med de hverdagsessentials, du allerede ejer i din garderobe. Vores Onda styles har psykedeliske blomster swirls i jacquard som finish, der tilføjer et unikt præg til hvert ensemble.

MMMay Onda Kjole

Shop looket (1)

MMMay Onda Kjole

Shop looket (1)

Blomsterprint

Blomsterprint går aldrig af mode og udspringer på tværs af sæsoner og transcenderer trends. Blomsterprint giver en tidløs, men frisk tilføjelse til enhver garderobe, og mulighed for at udtrykke ens personlige stil. Vores Sarasa-printstile har som finish et smukt blomsterprint, der er perfekte til enhver begivenhed.

MMEisa Sarasa Bluse

Shop looket (1)

MMAyo Sarasa Kjole

Shop looket (1)

MMAyo Sarasa Kjole

Shop looket (1)

Grafisk print

Grafiske prints er visuel kunst, der fanger øjet med deres livlige mønstre. De giver en unik måde at vise personlighed og smag på. Vores Pictus-print styles har et iøjnefaldende grafisk print, der gør dem til items, der løfter ethvert outfit.

Playful Print

Vores playful print er en chic blanding af farver og mønstre, der inspirerer til gode vibrationer. Vores Bea-print styles har som finish et håndmalet akvarelprint, der er unikt og perfekt med alverdens farver i garderoben.

Paisley print

Paisley er et dekorativt design, som består af kurvede tåreformede nuancer kendt som boteh eller buto. Buto er det persiske ord for blomst. I dag er Paisley et chic modeprint og ses på catwalks verden over. Vores Paige styles med jacquard paisley printet som finish gør dig klar til den kommende sommersæson.