Rejsen bag MOS MOSH's jeans: Interview med Annette Svensk Rasmussen

Journal

Rejsen bag MOS MOSH's jeans: Interview med Annette Svensk Rasmussen

 

Rejsen bag MOS MOSH's Jeans

Annette Svensk Rasmussen er vores jeans-designer og kreativ helt ud til fingerspidserne. Hun har arbejdet med jeans hos MOS MOSH i over seks år – først som konstruktør og siden som designer. Denne kombination har gjort Annette til en ægte jeans-ekspert, da hun kender alle processerne fra design til produktion, hvilket er med til at skabe den perfekte jeans-pasform. Vi har mødt Annette til en snak om, hvad der inspirerer hende i hendes arbejde, hvordan hun bevarer MOS MOSH-DNA'et i hvert enkelt jeans-design, og hvilken rejse der ligger bag MOS MOSH's populære jeans.

Hvor får du inspiration til dit arbejde?
Jeg får inspiration alle vegne. Den kommer i forskellige sammenhænge – f.eks. på de sociale medier, vores forretningsrejser til forskellige europæiske byer, når jeg går ude i naturen eller ser en film. Det kan være små detaljer, en form eller en farve. Stort set alt kan blive til kreative tanker, der skaber nye designidéer. Men det vigtigste af det hele er, at mine designs skal give selvtillid og komfort.

Hvilke jeans blev først designet hos MOS MOSH?
Det hele begyndte med syv par bukser, som MOS MOSH's grundlægger, Kim Hyldahl designede. Blandt disse DNA-jeans var vores populære MMNaomi-jeans. MMNaomi er vores signatur-jeans, som er kendetegnet ved deres gode pasform, deres flotte, autentiske vask og smukke pynt på lommerne foran.

Hvilken rejse ligger der bag jeres jeans? Og hvilke jeans er mest populære i dag?
De jeans, der blev lanceret for over 13 år siden, er stadig en del af vores kollektioner i dag. Vi følger tidens trends og fornyer os, selvom vi stadig har fokus på vores unikke DNA. Fra dag ét har MOS MOSH-jeans både været feminine og samtidig præget af det cool rock and roll-look. Den gode pasform har været afgørende hele vejen. Og vi har altid fokus på miljøet og klimaet i vores produktion. Vores produkter er fremstillet i høj kvalitet og med det lille tvist, der gør vores jeans helt unikke. I dag byder vores kollektioner på flere forskellige pasformer, herunder mere trendy pasformer som barrel (mom-pasform), oversize casual jeans og cargo denim. Men MMNaomi er stadig vores mest populære og bedst sælgende model.

Hvordan bevarer du MOS MOSH's DNA i hvert enkelt jeans-design?
MOS MOSH har et stærkt DNA, som også skal være en del af vores nye designs, så det er tydeligt for kunderne, at de går med styles fra MOS MOSH. Det kommer primært til udtryk gennem vores små karakteristiske detaljer, kombineret med nye trends.

Hvorfor er jeans essentielle i garderoben?
Jeans er et must-have i enhver garderobe. Først og fremmest fordi jeans er så alsidige, at du kan bruge dem til stort set alt – og dermed skabe mange forskellige look. Og med de forskellige pasformer vil du altid kunne finde den perfekte pasform, der passer til netop din kropstype. Derudover er jeans altid trendy og populære. De går aldrig af mode, selvom de har forskellige look.